Home Nieuws Nieuwe Mio Cyclo Series

Nieuwe Mio Cyclo Series

0

MiTAC Europe lanceert de Mio Cyclo Serie. Deze nieuwe reeks navigatiesystemen voor op de fiets zal bestaan uit twee systemen: de Mio Cyclo 300, voor de recreatieve fietser en de Mio Cyclo 305 HC, voor de sportieve fietser.  

 “De Mio Cyclo 300 en Mio Cyclo 305 HC zijn gemakkelijk in gebruik: de intuïtieve interface, grote bedieningsknoppen en eenvoudige menustructuur maken de toestellen gebruiksvriendelijk. Ook maken de vooraf geïnstalleerde kaarten het mogelijk direct op de fiets te stappen”, vertelt Iwan van Hende, Product Director Outdoor & Fitness bij Mio.

De fietskaarten (Open Street Map) en wegenkaarten (TeleAtlas) zijn vooraf geïnstalleerd, waardoor je de Mio Cyclo direct op je fiets kunt bevestigen en kan starten met een fietstocht. Het is ook mogelijk om je naar het dichtstbijzijnde startpunt te laten begeleiden door de geïntegreerde autonavigatiefunctie.

Door het grote, in zonlicht leesbare 3” touch screen verschijnt de gewenste informatie snel en duidelijk op het display. De robuuste en waterdichte behuizing (IPX7) maakt de Mio Cyclo geschikt voor alle weersomstandigheden.

Op zoek naar een leuke fietsroute? Kies dan voor de "surprise me"-functie!

De leukste functie voor de recreatieve fietser is toch de Surprise Me-functie. Naast de simpele “kortste weg” optie als je op je fiets stapt, kun je ook kiezen voor de unieke Surprise Me™-functie. Het toestel zal dan direct op dat moment calculeren op basis van de tijd of afstand die jij ingeeft en je drie verrassende fietsroutes voorstellen. Ideaal voor iedereen die alle routes in zijn omgeving al denkt te kennen, en voor wie zich wil laten verrassen in een onbekend gebied, zonder eerst routes te moeten downloaden.

De 305 HC versie onderscheidt zich van haar goedkopere versie door een ANT+ sensor, een draadloze hartsensor, cadanssensor en wielsensor.

De Mio Cyclo 300 en Mio Cyclo 305 HC zijn  verkrijgbaar voor de volgende consumentenadviesprijzen:

  • Mio Cyclo 300 met Benelux kaarten                        299,99 euro
  • Mio Cyclo 300 met West-Europese kaarten             349,99 euro
  • Mio Cyclo 305 HC met West-Europese kaarten        399,99 euro

Meer info op eu.mio.com