Home Nieuws Kleinste hartslagmeter van Polar

Kleinste hartslagmeter van Polar

0

Tijdens Velofollies, de fietsbeurs die van 25 tot 27 januari plaatsvindt in Kortrijk Xpo, stelt Polar de gloednieuwe Polar H6 Bluetooth Smart hartslagsensor voor. Deze H6 zou de kleinste en daardoor minst storende hartslagsensor zijn en is compatibel met de Plar Beat-technologie op de iPhone 4 en 5.  

Wil je graag je gezondheid en fitheid verbeteren en ben je benieuwd om te zien hoe goed je bezig bent? De nieuwe Polar H6 Bluetooth Smart hartslagsensor geeft de meest accurate hartslagweergave weer op de meest recente Apple producten in combinatie met Polar Beat of een andere fitness app die de gebruiker op zijn toestel heeft geïnstalleerd. Op www.polarpersonaltrainer.com, de gratis webservice die bedoeld is om je van begin af aan beter te motiveren en je te ondersteunen bij je training, kan je trainingsschema’s maken in functie van je doel en je trainingsgegevens bekijken en analyseren.

Dankzij de Bluetooth Smart technologie en het ultracompacte design verbruikt deze hartslagsensor bovendien heel weinig energie. Wanneer je Polar Beat en een iPhone 4S of 5 gebruikt, zorgt dit voor maar liefst 300 uren onbezorgd trainingsplezier. De Polar H6 hartslagsensor voelt bovendien als een tweede huid dankzij het ultrazachte textiel, het gestroomlijnde design en het lage gewicht.

De Polar H6 hartslagsensor kost 59,90 euro en ligt vanaf eind januari in de winkel.