De TevaSphere uitgelicht

Na ons bezoek aan Friedrichshafen hadden we al een eerste idee van Teva’s nieuwste trailrunningschoen. Vandaag stelt het merk deze TevaSphere in detail voor. 

StuBru-luisteraars zitten de laatste dagen met de jaren 90 in hun hoofd. Het merk “‘Teva” horen, doet hen dan ook zonder twijfel terugdenken aan de iconische sandalen die in deze jaren het enige toegestane blotevoetenfootwear leken. Twee decennia later is het merk echter meer dan dat, en dat bewijst Teva met haar nieuwste trailrunners: de TevaSphere.

Met de TevaSphere combineert Teva de trend van het blotevoetengevoel met een stevige en stabiele loopschoen: Een ronde, aansluitende hiel zorgt voor een mooie afrol, terwijl de twee “pads” in het midden van je voet de stabiliteit van een old skool loopschoen bezorgen.

Een schoen zowel voor ondersteuning als een minimalistisch gevoel, dus. Door deze twee loopstijlen te combineren speelt Teva in op de trend bij lopers om veel van terrein te wisselen. Een jogger houdt het niet langer enkel bij bos of enkel bij straat, maar zoekt met heuse avonturenlopen een immense afwisseling op: zand, modder, stenen en zelfs water worden niet geschuwd. Een afwisseling die, zo beweert Teva, het beste wordt opgevangen met dit type schoen.

Een 3D-beeld van de schoen krijg je alvast via dit filmpje:

De TevaSphere is verkrijgbaar in felle kleuren voor dames en heren. Prijs van €119,95 tot €149,95.

Shop Lokaal