Home Nieuws 100% Dublin – feesteditie

100% Dublin – feesteditie

0

Het is feest in Ierland! Gedurende heel 2013 is het toegestaan toeters, bellen en trompetten boven te halen en je in volledige party-modus te laten gaan op “The Gathering Ireland”! Ook Dublin doet (uiteraard) mee: de reisgids 100% Dublin helpt je de juiste spots te kiezen bij een citytripje. 

The Gathering Ireland is een één jaar durend feest in Ierland met een programma vol evenementen, festivals en typische Ierse ‘craic’. Het is voor iedereen met Iers bloed, voor iedereen die een link met Ierland heeft en voor iedereen die “Ierland, daar wilde ik altijd eens heen” om te zetten in daden.

Een bezoek aan de hoofdstad Dublin mag daarbij niet ontbreken. Hier valt zo veel te zien en te beleven. Maar waar moet je beginnen? Drink een pint in de authentieke Guiness-brouwerij, wandel door victoriaanse buurten, huur een fiets in Phoenix Park en ga naar Cow’s Lane Designer Mart om creatief te shoppen.
De vertrouwde stedengids is geüpdate en verschijnt eind februari als wandelgids.  Het concept van de gids blijft bewaard: wandelingen langs de highlights en de meest unieke adressen om te shoppen, te eten en te slapen. Bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn overzichtelijk gerangschikt per stadsdeel. En met duidelijke routekaarten, uitneembare plattegrond en tips van locals mis je niets van deze stad!