Home Nieuws Survivalrunseizoen van start – Schipholse Mud Masters

Survivalrunseizoen van start – Schipholse Mud Masters

0

De sneeuw is gesmolten, we verlaten de werkvloer niet meer in de trieste duisternis: de lente komt eraan! En ja hoor, dat betekent dat ook de survivalruns zich klaarmaken. Nederland kan echter niet op die 21 maart blijven wachten, en laat je een week vroeger al afzien met Mud Masters.  

Ben je tijdens de winter blijven doortrainen? Dan ben je er zeker klaar voor. Heb je wat stilgelegen? Dan is het een ideale start van het nieuwe sportseizoen. Waar hebben we het over? De Nederlandse Mud Masters, een survivalrun zoals alleen Nederlanders hem kunnen opbouwen.

Op 16 en 17 maart kan je in het Haarlemmermeer – of toch voornamelijk het terrein errond – terecht voor Mud Masters, een survivalrun waarbij je kan kiezen tussen 6 en 12 kilometer. En nee hoor, niet “één toer die je tweemaal doet”, maar een knalharde gewone route, en een loeiharde extra route. Gecreëerd en uitgewerkt door mariniers, nou moe!

Tijdens deze run stelt Teva ook haar Tevasphere aan het publiek voor. Benieuwd hoe dat ding er in de praktijk uitziet? Een reden te meer om daar te gaan afzien, dan!

Meer info: www.mudmasters.nl