Home Nieuws Far Out 2013 ligt in de winkel!

Far Out 2013 ligt in de winkel!

0

Vanaf vandaag ligt de nieuwe Far Out in de winkel. Knoop je wandelschoenen maar stevig dicht, want zoals vanouds trakteert je favoriete outdoorgids je op avontuurlijke verhalen, productinformatie en massa’s praktische tips.

Special Kamperen
Far Out wijdt dit nummer een special aan Kamperen. Kom te weten hoe je een trekvakantie met de rugzak maakt, welke de mooiste kampeerspots op aarde zijn en waarop te letten bij de aankoop van een hoofdlamp. Lees hoe de Far Out-redacteurs hun allereerste kampeertocht beleefden.

Actie!
In dit nummer wandelen we van Zuid-Spanje naar België (met een ommetje langs Sicilië) en trekken daarna op de fiets richting Istanbul. We dompelen ons onder tussen de vulkanen van het eiland Réunion, en ontdekken waarom Montenegro zo’n populaire vakantiebestemming is bij Balkan-bewoners. Ook dichter bij huis gaat Far Out op zoek naar sportieve parels. We wandelen via historische routes in de voetsporen van onze voorvaderen en mountainbiken door de prachtige Gaume-streek. Verder ontdek je in Far Out de laatste outdoortrends en het nieuwste buitensportmateriaal.

Lees hier de hele inhoudstafel of bekijk de preview
Je vindt Far Out bij deze supermarkten en dagbladhandels