Home Nieuws Was machst du in Schweiz?

Was machst du in Schweiz?

0

Een specifiek vakantieidee in gedachten, maar geen idee hoe je dit tot uitvoering brengt? De toeristische dienst van het Zwitserse Graubünden heeft daar alvast iets op gevonden. Met behulp van een digitaal “vijfstappenplan” ontdek je hoe het gebied jouw droomvakantie kan waarmaken. 

Een zotte mountainbiketocht, afsluiten met de authentieke lokale keuken en een simpel bedje achteraf? Of eerder tijdens een gastronomisch weekend cultuur opsnuiven met een fenomenale suite om je ’s avonds in terug te trekken? Aan de hand van de test op mijn.graubuenden.ch bepaal je jouw geschikte vakantiebestemming – binnen het gebied natuurlijk. Dat resultaat wordt je dan in een uitgebreid “magazine” aangeboden, zodat je al meteen wat leesvoer hebt voor de treinreis richting Zwitserland.

Wij deden de test en kwamen uit bij het gebied Savognin!

“Het vakantiegebied Savognin Bivio Albula staat voor familieplezier, sport en ongerepte natuur. In de zomer ontdekken bikers een groot aantal biketrails en genieten wandelaars op 1.000 km wandelwegen in het Parc Ela, het grootse natuurpark van Zwitserland. Je blijft je verbazen over de prachtige natuur en de spectaculaire uitzichten. Gasten profiteren bovendien van een alles-inclusief-aanbod: al vanaf één overnachting zijn vele diensten gratis, bijvoorbeeld kabelbanen en bike- en wandelbussen. Daarbij komen dan ook nog kortingen op andere attracties zoals het zwavelbad Alvaneu Bad.”

Doe zelf de test op mijn.graubuenden.ch, waar je bovendien momenteel kans maakt om jouw reis te winnen.