Home Nieuws 20% korting op Kariboetenten

20% korting op Kariboetenten

0

Dit weekend doet Kariboe haar gewoonlijke tentenshow. Wie nog op zoek is naar een nieuwe tent en zin heeft in 20% korting, kan deze morgen zelf gaan “afbouwen” (want breken doe je zo’n tent niet) op het provinciaal domein van Kessel-Lo.

Elke grote stad heeft er wel eentje: de lokale tentenkenner. En elke lokale tentenkenner heeft het goed gesnopen, een tent moet je tonen in haar natuurlijke habitat. Dit weekend is het de Leuvense tentenkenner Kariboe die haar tentenshow opstelt op het provinciaal domein in Kessel-Lo.

Tijdens de show zijn er extra kortingen voorzien op de tentoongestelde demo’s (The North Face, Vaude, Lightwave, Nordisk, Nomad en meer), maar ook op de bestellingen. Zo krijgen Kariboeleden maar liefst 15% korting, maar genieten ook niet-leden van 10% korting op bestellingen en beschikbare voorraad vanuit de winkel.

Een aantal van de tentoongestelde tenten kunnen morgen, zondag 12 mei 2013, zelfs aan 20% korting de jouwe worden. Dit op voorwaarde dat je de tent zelf gaat opruimen na 15u.

Meer info: www.kariboe.be.