Home Nieuws Win jouw startplaats voor de Strongman Run!

Win jouw startplaats voor de Strongman Run!

0

Volgende week zaterdag, 25 mei 2013 dus, wordt het circuit van Zolder ingepalmd door duizenden mensen die wat “crazy in the coconut” zijn. Zij doen namelijk mee met de Fisherman’s Friend Strongman Run! Een van de laatste tickets bemachtigen? Het kan hierzo! 

De Fisherman’s Friend Strongman Run, dat is zestien kilometer afzien. Of was het lopen? Nee, toch afzien. Met maar liefst dertien hindernissen met straffe, weinigzeggende maar veelbelovende namen als “Panic Pool”, “Rough Roof” en “Mud Pipes”, is het niet meer gewoon ‘een ten mileske doen’, maar is het zestien kilometer alles geven. Doorgaan. Knallen. Afzien. Om achteraf des te trotser te zijn dat jij de strongman run overleefd hebt.

Inschrijvingen? Die sluiten morgenavond af, voor iedereen. Zit jij nog met die laatste twijfel, “zou ik het nu doen? Ben ik wel mans/vrouws genoeg om deze uitdaging aan te kunnen?” NATUURLIJK! Het blijft een dag vol pret en vertier, het is geen competitie: iedereen doet het op zijn of haar tempo! Maar wil je toch een extra stimulans? WIN DAN HIER EEN VAN DE TWEE STARTPLAATSEN!

Far Out geeft twee startplaatsen weg! Wat moet je doen? Onze facebookpagina liken en jezelf taggen in onderstaande foto! Reageer onder de foto met waarom jij een van de twee laatste plaatsen verdient en houd je facebook tegen 17u in de gaten! Wij contacteren je om te laten weten hoe jij je nog als de bliksem en op het laatste nippertje kan inschrijven!

Alle informatie: www.strongmanrun.be

Klik op de foto om naar de Facebookpagina te gaan!