Home Nieuws Mobiele medaille

Mobiele medaille

0

Een medaille, een heerlijk bewijs dat je iets succesvol hebt afgelegd. Je kan er echter moeilijk mee blijven rondlopen, of toch? De ultralichte “Didits” kleef je zo op je fiets / wandelstok / klimbijl / … en heb je dus altijd bij je. 

Als kind was het geweldig. Je had een loopwedstrijd, een turnwedstrijd of een ander sportief evenement meegedaan, en de maandag erop mocht je vol trots met je medaille(s) voor de klas gaan staan. Grootvader, volledig onder de indruk, toonde dan weer trots zijn wandelstok, waar de stalen plaatjes, de “medailles van de wandelaar” van verschillende bergtoppen in genageld waren. Maar ja, wie heeft er tegenwoordig nog een houten wandelstok? En iets in je fiets spijkeren, dat is al helemaal not done.

Een ultralichte, stijlvolle oplossing die bovendien 100% Vlaamse makelij is? De Didits.

Een didit is een medaille van 0,05 gram, verpakt in een laag allesbestendige lijm, die je met het uiterste gemak op het frame van je fiets, of op je wandelstok, of op je klimbijl kleeft. Eens aangebracht krijgt wind noch regen deze medaille van je spullen. (Alleen tante Kaat zou wel weer een truukje vinden). De verpakking is dan weer 100% recycleerbaar, dus schaam je niet om meerdere cols te verzamelen.

Een beklimming of zelfs wandelroute gedaan waar je trots op bent? Wil je hier toch graag een klein beetje mee kunnen uitpakken zonder met een halve kilo medailles te blijven ronddwalen? Neem dan een kijkje op www.yesidid.it.