Fjällräven Polar 2016: win het laatste ticket

Fjallraven Polar 2016
Fjallraven Polar 2016

Van 5 tot 9 april vindt Polar 2016 plaats, een vierdaagse sledetocht voor ‘gewone’ mensen over bergen en toendra’s. Wie nog mee wil, kan nu meedingen naar het allerlaatste gratis ticket. Dit is te winnen in de Fjällräven flagship store in Amsterdam (Rozengracht 219). 

De spelregels zijn eenvoudig:
    1. Plan een citytrip naar Amsterdam en breng een bezoek aan de Fjällräven flagship store. Maak een foto of video in Fjällräven Polar-uitrusting (in de winkel aanwezig) tegen een polar-achtergronddecor in de winkel.
    2. Post de foto/video op Instagram en tag het met #fjallravenamsterdam. Schrijf een korte motivatie waarom jij zou moeten winnen en tag @fjallravenofficial. Deel jouw foto/video om zoveel mogelijk likes op Instagram te krijgen.
    3. De beste vijf gaan door naar de finale, De Fjällräven Polar Quiz, op 13 februari in de flagship store in Amsterdam. Zij worden op 8 februari bekendgemaakt op fjallravenpolar.com. Drie van hen worden gekozen op basis van meeste likes, twee door het winkelpersoneel.

Meer informatie over het extra ticket voor Polar 2016 vind je op www.fjallravenpolar.com. 

Polar 2016
Wat: Polar 2016 is een vierdaagse sledetocht over bergen en toendra’s voor ‘gewone’ mensen: vrouwen en mannen zonder expeditie-ervaring. De deelnemers reizen met een professionele uitrusting onder begeleiding van vijf ervaren poolreizigers. De trektocht van ruim driehonderd kilometer ligt ten noorden van de poolcirkel.
Wanneer
: Van 5 t/m 9 april 2016.
Waar: Van Signaldalen in Noorwegen tot Jukkasjärvi in Zweeds Lapland, 200 kilometer ten noorden van de poolcirkel.
Wie: De uitslag vind je op Fjallravenpolar.com.

Koop lokaal