Home Nieuws Fietsen in Wallonië op vakantiebeurs in Brugge 18-20 maart

Fietsen in Wallonië op vakantiebeurs in Brugge 18-20 maart

0
Fietsen in Wallonië op vakantiebeurs in Brugge 18-20 maart
Fietsen in Wallonië

Rep je op 18, 19 en 20 maart 2016 naar het Stationsplein in Brugge en bezoek gratis de 13de editie van de vakantiebeurs Wallonië in Vlaanderen. Je treft er de ambassadeurs van Wallonië-Brussel Toerisme , die je met veel plezier op weg helpen om je volgende uitstapje of vakantie te plannen en te fietsen in Wallonië. Daarnaast kan je er heel wat typische Waalse streekproducten proeven en een fietstochtje maken door een Waals landschap met een simulator. Een hele belevenis op zich!

De dertiende editie van de gratis vakantiebeurs Wallonië in Vlaanderen, die vorig jaar 30 000 bezoekers trok, palmt dit jaar het Stationsplein in Brugge in. In het gezellige en verwarmde tentencomplex ontdek je de pracht en praal van fietsen in Wallonië. De beurs wordt georganiseerd door Idee Productions NV, met de steun van Wallonië-Brussel Toerisme.

Met meer dan 60 exposanten uit de vijf Waalse provincies, waaronder toeristische diensten, logies en attracties, kan de bezoeker zowel verborgen regio’s ontdekken als informatie inwinnen over klassieke trekpleisters. Daarnaast zijn er animaties voorzien, onder andere in het teken van het jaar van de fiets.

Lekkerbekken kunnen hun hart ophalen aan lokale specialiteiten en streekbieren die zowel geproefd als aangekocht kunnen worden. Bovendien gaat smakenacrobaat Dominique Persoone tijdens verschillende kookdemonstraties op vrijdag en zaterdag aan de slag met deze producten. Niet te missen.

Praktisch

Waar?
Op het Stationsplein in 8000 Brugge

Wanneer?
Vrijdag 18 maart van 14 tot 19 uur
Zaterdag 19 maart van 10 tot 18 uur
Zondag 20 maart van 10 tot 17 uur

Meer info?
Meer info vind je op www.wallonieinvlaanderen.be

Heerlijk fietsen in Wallonië

Ook het ontdekken waard  is de nieuwe gratis fietsgids van Toerisme Wallonië-Brussel getiteld Heerlijk fietsen in Wallonië. Deze bevat 45 fietstochten, suggesties voor thematische circuits, regionale en internationale langeafstandsroutes, knooppuntnetwerken, sportieve parcours, maar ook een evenementenkalender en een hoop praktische informatie.