Home Fietsen Obstakelwedstrijd voor fietsers Bomberbike: schrijf je in!

Obstakelwedstrijd voor fietsers Bomberbike: schrijf je in!

0
Obstakelwedstrijd voor fietsers Bomberbike: schrijf je in!
obstakelwedstrijd Bomberbike

Wie gek is op obstakels én fietsen: inschrijven is de boodschap! Op 23 april vindt in Zandhoven/Zoersel de eerste editie plaats van obstakelwedstrijd Bomberbike, een  spectauclaire en leuke wedstrijd voor avontuurlijke fietsers (mtb of XCross).

Het parcours van obstakelwedstrijd Bomberbike telt 10 obstakels en meet zo’n 7 km. Alle obstakels zijn spectaculair, maar veilig voor jou en je fiets. Tussen 13 en 16 uur mogen alle deelnemers zoveel rondes draaien als ze willen. Alles wordt getimed en rusten tussen de rondes mag. Vervolgens worden om 17 uur de 100 snelsten tegelijk losgelaten voor één finale ronde spektakel.

Feestelijk fietsevent

Een woodcarver maakt terplaatse de tropheën, er is een springkasteel, helikopterdopen, para-jump,  testmogelijkheden van Ridleybikes, DJ’s en veel andere fun. De organsiatie maakt er voor iedereen een feestje van.

Waar voor je geld

Deelnamekosten: 29 euro. Hiervoor krijg je een leuk parcours voorgeschoteld, een gratis T-shirt, een Trappist van Westmalle, een pakje friet, een Red-Bull én een energiereep. Alle deelnemers dingen bovendien automatisch mee naar 1 van de 10 gratis helikoptervluchten.

Praktisch

Datum: zaterdag 23 april 2016

Plaats van afspraak: Weide Boshuisweg te Zandhoven

Programma: check-in en afhalen rugnummers tussen 11 en 13 uur. Start om 13 uur.

Tot dan!

www.bomberbike.be