Home Bestemmingen Doen zaterdag 1/4: obstakelrun Fisherman’s Friend StrongmanRun

Doen zaterdag 1/4: obstakelrun Fisherman’s Friend StrongmanRun

0
Doen zaterdag 1/4: obstakelrun Fisherman’s Friend StrongmanRun
obstakelrun Fisherman’s Friend StrongmanRun

Op zaterdag 1 april vindt de obstakelrun Fisherman’s Friend StrongmanRun plaats in het prachtige Terhills. Terhills ligt op de grens van Maasmechelen en Dilsen-Stokkem en kijkt uit op een van de mooiste panorama’s van Vlaanderen. Het voormalige mijnterrein van Eisden is helemaal omgevormd tot een verrassend landschap van ‘bergen en meren’ en is de geschikte locatie voor een obstakelrun met heel wat hoogtemeters!

Team up voor de obstakelrun Fisherman’s Friend StrongmanRun

De obstakelrun Fisherman’s Friend StrongmanRun is de unieke gelegenheid om samen met je collega’s en vrienden een sportieve uitdaging aan te gaan en in een prachtige omgeving en zo een uniek stukje Limburg te ontdekken.

De organisatie zorgt voor een uitdagend parcours van 11 km met maar liefst 25 hindernissen en als dat nog niet voldoende is, krijg je de kans om het parcours tweemaal na elkaar af te leggen! Alle obstakels zijn, mits wat extra hulp hier en daar, haalbaar voor iedereen.

Watje op je pad allemaal tegenkomt? Een natte, schuine wand van 4 meter hoog met enkel dunne latten om op te staan of je aan vast te klampen, de tobogaan waarbij je via een net 8 meter omhoog moet klimmen, de ramp attempt – uiteraard, dit is een klassieker en meer. Gloednieuw is de Buddy. Hier moet je om beurten je buddy gedurende 25 meter dragen naar de top van de terril. Hoe zwaar deze hindernis is, hangt dus eigenlijk van je buddy af…

Iedere deelnemer ontvangt een uniek Fisherman’s Friend StrongmanRun T-shirt en een prachtige herinneringsmedaille. Hét bewijs dat je met doorzettingsvermogen, kameraadschap en plezier verder komt dan dat je zelf voor mogelijk houdt.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan deze teaser

Obstakelrun Fisherman’s Friend StrongmanRun praktisch

Waar? Connecterra, gelegen op Terhills, Maasmechelen
Wanneer? Zaterdag 1 april
Parcours? 11 of 22 km
www.strongmanrun.be
In voor een uitdaging? Schrijf je in.