Far Out lente/zomer 2017 is uit! En wat meer is: hij is gratis!

Far Out lente/zomer 2017 is uit!
Far Out lente/zomer 2017 is uit!

Far Out lente/zomer 2017 is uit! Een juweeltje en bovendien… helemaal gratis! Zoals jullie het van ons gewend zijn, bulkt ook deze editie van de actie, leuke outdoorweetjes, avontuurlijke reportages, interviews en productnieuws.

De outdoorgids is vanaf einde april beschikbaar in sport- en outdoorwinkels, klimzalen en surfclubs, bars, restaurants en op evenementen. Hier een lijst met alle afhaalpunten in België. Of vraag ernaar in je favoriete outdoorwinkel!

Krijg je Far Out liever thuis in je bus of wil je hem iemand cadeau doen? Dat kan ook. Het enige dat we daarvoor aanrekenen, zijn de verzendings- en handlingskosten.

Stort voor een zending in België 7,42 euro en voor een zending naar Nederland 9,83 euro op onderstaande gegevens. Zet in de mededeling duidelijk de naam en adres van de bestemmeling. Een keer per week sturen we de gidsen de deur uit.

Bank Belfius
Bic: GK CC BEBB
Iban: BE77 0689 0522 4942

Via onze website kan je de artikels online lezen.