Home Fietsen Prijsvraag: 4 x 2 startbewijzen Limburgs Mooiste te winnen!

Prijsvraag: 4 x 2 startbewijzen Limburgs Mooiste te winnen!

0
Prijsvraag: 4 x 2 startbewijzen Limburgs Mooiste te winnen!
4 x 2 startbewijzen Limburgs Mooiste te winnen

Op 9 en 10 juni vindt toertocht Limburgs Mooiste plaats. De vertrekplaats van dit populaire racefiets- en MTB-event is op slechts 126 km van Antwerpen, te midden het Zuid-Limburgse (NL) heuvellandschap. Far Out geeft maar liefst 4 x 2 startbewijzen weg ter waarde van 70 euro. Zelf zijn we dat weekend ook van de partij.

Wat moet je doen om 2 startbewijzen te winnen?

1. Beantwoord de volgende vraag.

In welke Nederlands-Limburgse stad, op slechts 126 km van Antwerpen, is de start- en finish van Limburgs Mooiste 2017? 
Tip: Eddy Merckx werd in deze stad in 1967 voor het eerst wereldkampioen op de weg bij de profs.

2. Kies welke toertocht je wil maken.

Je hebt de keuze uit 8 toertochten voor op de racefiets van 56 tot 252 km en 3 mountainbiketochten van 43 tot 105 km. Het volledige overzicht vind je hier. Geef soort fiets (race of MTB) en gekozen afstand door. Let op: de toertocht Limburgs Mooiste zelf is op zaterdag 10 juni 2017.

3. Stuur het antwoord op vraag 1 en 2 samen met je volledige adres, telefoonnummer en email alsook je geboortedatum en geslacht naar redactie@farout.be vóór 30 april 2017.

Deze gegevens hebben we enkel nodig voor de inschrijving. Enkel complete inzendingen met het correcte antwoord op vraag 1 komen in aanmerking. De winnaars worden persoonlijk verwittigd in de eerste week van mei en krijgen het inschrijfpakket gratis thuis opgestuurd.

De start- en finishlocatie op zaterdag 10 juni: Parkstad Limburg Theater Heerlen, Burgemeester van Grunsvenplein 145 (Schouwburgplein) – 6411 AS Heerlen.

Familie en vrienden kunnen zich uiteraard ook nog inschrijven.