Home Anders Outdoor Team Far Out verslag Breakout Run, obstakelrun met een apart kantje

Team Far Out verslag Breakout Run, obstakelrun met een apart kantje

0
Team Far Out verslag Breakout Run, obstakelrun met een apart kantje
Team Far Out verslag Breakout Run

We stonden er weer hoor, afgelopen weekend, aan de startmeet van onze volgende Spartacus obstakelrun. Dit keer was het te doen in Schaijk, Nederland. Lees hier het team Far Out verslag Breakout Run van Kim Simons.

Team Far Out verslag Breakout Run

Kim Simons: “Eens aangekomen in Schaijk, wandelen we de veteraan van ons team tegemoet. Die heeft gisteren nog last minute een ticketje kunnen bemachtigen om aan de Breakout Nightrun mee te lopen en is dan een nachtje op de gevangeniscamping blijven slapen.

Deze run was als eens iets ‘anders’ ervaren , heel leuk en spannend maar toch nog met enkele schoonheidsfoutjes erin. 

En dan volgde nog de Breakout Run zelf. Deze vierde wedstrijd uit de KBC Spartucus Series had zijn naam niet gestolen. Het was letterlijk en figuurlijk uitbreken dat we moesten doen met ons team, van begin tot het eind.

Doorheen heel de run stonden er politieagenten met hun matrakken ons op te wachten om erop toe te zien dat er geen enkele hindernis werd overgeslagen en dat we zo min mogelijk langs de ‘chicken lane’ zouden passeren.

Maar tussen ons gezegd: erg vonden we het niet echt, want het was een prachtige locatie om door te lopen. Spannende nieuwe hindernissen en lekker veel afkoeling, alhoewel… Door de hitte van de laatste dagen was het water reeds goed opgewarmd, maar toch deed het deugd.

The Clifjump is me wel het meest bijgebleven, een stelling van vijf meter naar boven klimmen en dan gewoon gaaaaaaaan en springeeeeeeeen! Echt een zalig gevoel wanneer je in het water terecht komt. De adrenaline giert dan doorheen je lijft en je krijgt weer even het gevoel dat het hiervoor is dat je dit doet, de voldoening, de kick van ‘Yes we can!’ De extra bevoorrading met drank en kleine stukjes banaan waren ook geen overbodige luxe bij deze ontsnapping.

Moe maar voldaan aangekomen aan ‘The Prisonwall of Freedom’.

Weer heel fier op mijn superteam, het is ons weeral gelukt!

Dus weer eentje om af te vinken en ons mentaal te gaan voorbereiden voor de volgende run in de Ardennen. Wat naar horen zeggen, blijkt deze wel een pittige te zijn. We zijn benieuwd!”