Avontuur lokt in Antwerpen: nieuwe vakantiebeurzen voor avonturiers

Aventuria en Vakantiesalon

Het Vakantiesalon Antwerpen breidt uit. Naast de klassieke vakantiebeurs bieden de organisatoren op hetzelfde moment drie extra beurzen aan: Aventuria, B&B Days en Let’s Camp. Zet 24-27 januari 2019 alvast in je agenda!

Op de nieuwe beurs Aventuria lokt het echte avontuur. Dit nieuwe vakantie-event is the place to be voor wie op zoek is naar een bijzondere belevenis met vrienden, met het gezin of het bedrijf, van een ‘murder en mysterieweekend’ of een trektocht in de Ardennen tot droppings in Scandinavië, kanovakanties in eigen land, surfvakanties in Marokko of een steppentocht door Mongolië. 

De verschillende standhouders geven praktische en persoonlijke informatie over de formules, de voorwaarden en de bestemmingen. Ondanks de mogelijkheden van internet is dat persoonlijk advies absoluut nodig om de juiste formule te kiezen waardoor een avontuurlijke vakantie de belevenis van het jaar wordt.  

Wie niet kan wachten op de vakantie kan op de beurs ook al het avontuur beleven: ga uit de kleren en leer duiken in een duiktank, test verschillende soorten fietsen en (niet alleen) de kids bekijken de beurs vanaf de hoogte in een touwenparcours. De jongsten krijgen tijdens de beurs trouwens extra aandacht want heel wat exposanten bieden dit jaar aangepaste formules voor gezinnen aan.

Bezoekers van Aventuria kunnen met hun ticket ook gratis de andere toffe beurzen bezoeken waar nog meer originele vakantietips te vinden zijn: het Vakantiesalon Antwerpen (met klassieke vakantieformules, cruises, verre en dichtbijbestemmingen) B&B Days (vakanties in bed & breakfasts) en Let’s Camp (alles over kamperen en campers).

Aventuria 2019 praktisch

  • Wanneer? Van donderdag 24 tot en met zondag 27 januari 2019, telkens van 10 tot 18 uur.
  • Waar? Antwerp Expo, Jan van Rijswijcklaan 190, 2020 Antwerpen
  • Prijs? Een ticket voor één van de beurzen geeft gratis toegang tot de andere drie. Meer info en voordelige online tickets op www.beursaventuria.be.