WIN 2 duo-overnachtingen voor de berghutten in België van de KBF

0
21
Chaveehut

Op zoek naar een korte vakantie dicht bij de deur, maar toch in de natuur? Zin om eindelijk (nog) eens een avontuurlijk weekend te spenderen in de België? Dan is dit de kans om alvast een gratis overnachting voor jezelf en 1 vriend(in) binnen te halen! WIN 2 duo-overnachtingen voor de berghutten in België van de KBF: de Chaveehut en de Vennhütte.

Je kan hiermee gratis overnachten in één van de twee berghutten van de Klim- en Bergsportfederatie. Daar wordt je ontvangen door vrijwilligers; de ‘huttenwirten’ die je volledig onderdompelen in de vakantiesfeer. Beide hutten zijn gelegen in prachtige natuurgebieden en de ideale uitvalsbasis om de Belgische natuur de beleven.

VennhütteDit kan zowel te voet als met de mountainbike en uiteraard kan er ook in de omgeving geklommen worden in één van de rotsmassieven uitgebaat door de KBF. Verder zijn er in de omgeving telkens enkele interessante bezienswaardigheden, kortom een ideaal weekenduitje! Goed om weten: voortaan is het nog gemakkelijker om informatie rond de hutten te volgen of even contact op te nemen met de hutten via de nieuwe Facebookpagina van de KBF-hutten.

Deelnemen?

Simpel!

1. Like de www.facebook.com/KBFHutten .

2. Beantwoord de volgende wedstrijdvraag:
Tot hoeveel % korting krijg je met een KBF-lidmaatschap in meer dan 1500 berghutten?

Tip: het antwoord vind je op de website van de KBF > Voordelen lidmaatschap.

3. Laat je gegevens en het antwoord op vraag 2 hieronder achter voor 24 juni 2019 en wie weet ben jij wel één van de gelukkigen die binnenkort iemand kan meenemen naar de Chaveehut of de Vennhütte!

Tot en met zondag kan je deelnemen aan deze wedstrijd, dus vergeet zeker niet andere gezinsleden of vrienden uit te nodigen om ook deel te nemen. De Klim- en Bergsportfederatie kijkt alvast uit naar je volgende bezoek in de hut!

Opgelet: enkel deelnemers die 1, 2 en 3 correct hebben voltooid komen in aanmerking. De wedstrijd loopt t/m 23 juni. Een onschuldige hand trekt 24 juni de winnaars en maakt deze uiterlijk 25 juni 2019 bekend.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

4 × 1 =