Home Ongecategoriseerd WIN! Fjällräven Travellers MT Jacket en Trousers: de ideale combi voor elk avontuur

WIN! Fjällräven Travellers MT Jacket en Trousers: de ideale combi voor elk avontuur

0
WIN! Fjällräven Travellers MT Jacket en Trousers: de ideale combi voor elk avontuur

De ideale reisoutfit zit goed, beschermt je tegen koude wind en hete zon, is koel en ademend, licht en compact… De populaire Travellers-collectie van Fjällräven, gemaakt van MT Eco-materiaal, voldoet aan al deze eisen. Het beste nieuws? Dat je een Travellers-outfit bestaande uit een jas en broek ter waarde van € 329,90 kan winnen! Waag je kans.

Van het ontdekken van een stad tot een trekking door de jungle; de nieuwe ‘Travellers’ kledingstukken combineren de koele, comfortabele en kreukvrije MT Eco-stof – een lichtgewicht mix van gerecycled polyamide en biologisch katoen – in de kenmerkende tijdloze en functionele ontwerpen van Fjällräven. Het resultaat? Praktische en gemakkelijke kleding, die er ook nog eens goed uit ziet, geschikt voor waar het avontuur je dan ook naartoe brengt.

Win Fjällräven Travellers MT Jacket en Travellers MT Trousers

Travellers MT Jacket (M/W)
Een lichtgewicht en veelzijdig jack voor reizigers. Voorzien van een tweewegrits aan de voorkant, een geïntegreerde en in de kraag opvouwbare capuchon, en veiligheidszakken aan de binnenzijde voor waardevolle spullen. Beide modellen hebben een mooie snit, met gearticuleerde en aanpasbare mouwen.

 

Travellers MT Trousers (M/W)
Een koele en comfortabele reisbroek met een stijlvol en minimalistisch design. De MT Eco stof voert vocht af bij warm weer, terwijl de verschillende zakken de broek nog praktischer maken.

 

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op volgende wedstrijdvraag.
Zelfs robuuste artikelen zijn niet immuun tegen ongelukjes of jaren hard werk. In plaats van weggooien, kunnen je kleding ook repareren. Zo draag je meteen een steentje bij aan het milieu. Wat kan je doen als je rits niet meer ‘ritst’?
 
Tip: Het antwoord vind je in het filmpje onderaan op de Care & Repair-pagina van Fjällräven.
 

2. Geef je MAAT op plus geef aan met een M of een V of je een mannen- of vrouwenmodel wenst. Hier vind je de matentabel van Fjällräven.

3. Vul je antwoord op vraag 1 en 2 plus je gegevens vóór maandag 28 oktober 2019 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, maat, M/V, adres- en contactgegevens. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaar en maakt deze op dinsdag 29 oktober 2019 bekend.

Liken mag, maar moet niet
facebook.com/farout.be

facebook.com/Fjallraven

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

5 − 3 =