Home Nieuws International Ocean Film Tour Vol. 7 in maart on tour in België

International Ocean Film Tour Vol. 7 in maart on tour in België

0
International Ocean Film Tour Vol. 7 in maart on tour in België

Voor de zevende keer steekt de International Ocean Film Tour van wal en neemt je mee op reis op, over en in de wereldzeeën. Inspiratie troef voor al wie van water houdt. Het programma bestaat uit vijf korte films met een totale speelduur van ongeveer twee uur. De filmkaravaan stopt 15 maart in Antwerpen, 20 maart in Gent en 21 maart in Luik.

Het gezicht van de tour van dit jaar is de onstuitbare Bethany Hamilton. Op haar weg naar de top van de surfelite liet de Hawaïaanse zich zelfs niet door een Tijgerhaai stoppen, die haar als dertienjarige de linkerarm afbeet.

Wat een tweevoudig huisvader ertoe brengt om de Atlantische Oceaan te willen oversteken in een amper vier meter lang bootje? Dat vertelt Robert Manry je, op jacht naar zijn jongensdroom.

Mike DeGruy kent ‘Het Blauwe Wonder’ vanuit een heel andere gezichtshoek. De geboren ontdekkingsreiziger ontwikkelde zich gedurende zijn leven tot een van ’s werelds meest succesvolle onderwaterfotografen en gold als onvermoeibaar beschermer van de oceanen.

Dat watersport het leukste is wanneer je met anderen de golven in kunt duiken, laten The Armstrongs en Dean goes surfing zien. Dubbeldikke pure levensvreugde.

Het gehele programma, met toelichting en loterij, duurt in totaal ongeveer 2,5 tot 3 uur. In veel plaatsen wordt de International Ocean Film Tour door milieubeschermingsorganisaties en milieuactivisten begeleid. Ze geven o.a. informatie over wat je als individu kunt doen om de wereldzeeën en haar bewoners te helpen beschermen.

Ocean Film Tour praktisch

  • Wanneer? 15 maart 2020 Zuiderpershuis Antwerpen, 20 maart 2020 Sphinx Cinema Gent en 21 maart 2020 Espaces Georges Truffaut in Luik
  • Hoeveel kost het? Tickets vanaf 13 euro
  • De Ocean Film Tour reist dit jaar ook door Australië, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nieuw-Zeeland, Nederland, Noorwegen, Portugal, Zuid-Korea, Zwitserland, Spanje, de VS en Oostenrijk.
  • www.oceanfilmtour.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

3 × 3 =