WIN deze vrijstaande 2-persoonstrekkingtent TREK 900 van Forclaz!

WIN deze vrijstaande 2-persoonstrekkingtent TREK 900 van Forclaz!

Trek in kamperen? Wees maar zeker! Met deze lichtgewicht en snel opgezette drieseizoenstrekkingtent TREK 900 van FORCLAZ is het een fluitje van een cent. Super dat we jou en je trekkingmaatje kunnen plezieren met een gratis exemplaar. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans.

trek 900 Forclaz tentWin de Forclaz TREK 900 trekkingtent voor 2 personen t.w.v. € 200

Forclaz? Dat is een merk van en voor trekkers, wandelaars en avonturiers. En die genieten volop met het juiste materiaal, zoals de Trek 900.

Deze vrijstaande drieseizoenstrekkingtent voor twee personen is bedacht, ontwikkeld en door de makers getest en goedgekeurd in de Franse Alpen. De tent biedt trekkers comfort en ruimte, en is vederlicht (1.95 kg) en compact. Handig dus als je er deze zomer enkele dagen met de rugzak op uittrekt in de natuur.

Dankzij de koepelstructuur (dubbele Y) is de ruimte optimaal en functioneel. De tent heeft een aparte binnen- en buitentent 4 zakken om kleine spullen in op te bergen, 2 deurtjes en 2 beschermde absides voor 2 rugzakken tot 50 tot 70 liter. Een optioneel extra grondzeil (tarp) is apart verkrijgbaar.

De reacties van gebruikers liegen er niet om. De tent scoort na ruim 60 beoordelingen een 4.34 op 5 en 54 van de 61 gebruikers beveelt hem van harte aan. Katia schrijft bv. “Zonet 2-daagse gewandeld op de GR57 en deze tent in gebruik genomen. Lichtgewicht in de rugzak en op 1-2-3 opgezet. Ruimte in de tent voor je rugzak opdat die bij de hand ligt en toch droog blijft ’s nachts. […] Zalige tent!”

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.

Welke trekkingtip van Decathlon komt volgens jou deze zomer echt van pas? Je vind alle trekkingtips in ‘sportadvies’.

2. Vul je antwoord op vraag 1 en je gegevens vóór maandag 5 juli 2021 in op het wedstrijdformulier hieronder. Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans!
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/decathlonbe of www.facebook.com/decathlonbelgium

4. Een onschuldige hand trekt maandag 5 juli de winnaar en maakt deze op dinsdag 6 juli 2021 bekend.

  Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
  (Optioneel.)

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
  (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

  Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken ga je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

  Shop Lokaal