Home Hydro Flask Hydro Flask om te drinken… en te eten!

Hydro Flask om te drinken… en te eten!

0
Hydro Flask om te drinken… en te eten!

Naast de traditionele nieuwe seizoenskleuren lanceert Hydro Flask deze zomer een speciale serie voor liefhebbers van de bergen en het buitenleven, evenals een volledig nieuwe serie ‘outdoor kitchen’-producten.

Klassieke Hydro Flask in vier nieuwe kleuren

Vier nieuwe kleuren voor de assortimenten hydratatie, koffie en accessoires, die de kleuren van Kona, Hawaï, combineren om de onontkoombare schoonheid en verwondering van het aquamarijne water, de zandstranden en de levende riffen weer te geven. De nieuwe kleuren zijn: Seagrass, Laguna, Snapper en Starfish.

Nieuwe Horizon-collectie

De speciale serie Horizon daarentegen is geïnspireerd op het uitzicht op de bergen in de verte en biedt vier kleuren (Vapor, Raindrop, Cloudy en Oyster) die de wisselende aard van de seizoenen en het weer tot uitdrukking brengen met een modern kleurblokdesign. De 360° panoramische print rond de fles doet denken aan een episch avontuur dat zich tot ver in de horizon uitstrekt…

Koken in de natuur

Hydro Flask lanceert ook een nieuwe collectie producten en bestek voor buiten koken. Of u nu kampeert of picknickt in het park, de Outdoor Kitchen-collectie heeft alles wat u nodig hebt om voedsel te serveren, op te eten en vers te houden.

De complete collectie bestaat uit stapelbare kommen met deksels, eetgerei en opscheplepels, borden en een 12 oz tumbler, perfect voor ’s ochtends koffie of een late avond cocktail bij het haardvuur.

Met uitzondering van het bestek en de opscheplepels is elk Outdoor Kitchen artikel voorzien van Hydro Flask’s dubbelwandige geïsoleerde TouchShield technologie, die warm eten warm houdt, koud eten koel en je handen op kamertemperatuur. Het betekent ook dat het veilig is om te reizen met een slakom. En omdat hij van roestvrij staal is, blijft de kom gegarandeerd vrij van vlekken en geurtjes, zelfs als hij een weekend lang achter in een camper wordt achtergelaten.

De beker heeft interne markeringen zodat hij als maatbeker kan worden gebruikt, en de achterkant van de plaat is voorzien van een siliconenlaag om het geluid van het deksel te verminderen. De kommen stapelen zich op als Russische poppen. De producten zijn ontworpen om lang mee te gaan en zien er altijd fris en nieuw uit.

www.hydroflask.com


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

achttien − zeventien =