Home Lees Far Out Online 2023 > Lente/Zomer Hou je materiaal droog! Met deze dry bags van Sea-to-Summit

Hou je materiaal droog! Met deze dry bags van Sea-to-Summit

0
Hou je materiaal droog! Met deze dry bags van Sea-to-Summit

Een item dat absoluut niet in je paklijst mag ontbreken, wil je je materiaal goed beschermen en gelijk droog houden, is een dry bag. Want of je nu gaat hiken, bikepacken, kamperen of kajakken, als er water of regen op je pad komt, maakt zo’n droogzak het verschil. Organiseer je spullen, hou ze droog, vind alles makkelijk terug en… Geniet van de outdoors!

Sea to Summit is al een jaar of veertig beste maatjes met buitenavonturiers. Slim, compact en licht is de rode draad doorheen hun collecties, terwijl hun liefde voor de outdoors en een streven naar designperfectie innovatie drijft. Daarom vind je hun spullen overal in de rugzakken van reizigers, van hun thuisbasis in West-Australië tot in de beste outdoorshops in ons kikkerland.

Nieuwe collectie dry bags in frisse natuurkleuren

Het gamma dry bags krijgt dit jaar een nieuw jasje aangemeten, met nieuwe modellen en in nieuwe kleuren, alle geïnspireerd op de outback van Sea to Summit’s thuisbasis in West-Australië. Blauw als de lucht, rood als ijzerrijke aarde, sulfergeel, paradijselijk lichtblauw en donkergroen zoals de bush. Los daarvan maakt Sea to Summit al decennia droogzakken, dus je kan er zeker van zijn dat ze qua ontwerp goed zijn doorontwikkeld en uitgebreid zijn getest op het terrein.

Veelzijdiger dan je denkt

Niets sexy aan een droogzak? Dat dacht je maar. Eigenlijk kennen we maar weinig outdooraccessoires die je voor zoveel doeleinden kan gebruiken. Zo leent de dry bag zich ook uitstekend als kussen (stop er gewoon wat kleren in), om je rugzak of koffer te organiseren, natte spullen in op te bergen (je zwembroek, bikini of een natte handdoek), vuile schoenen in te stoppen… Zelfs voor het vershouden van brood is een dry bag geschikt!

Enkele highlights

Heavy Duty

Hydraulic Pro

Een super heavy duty dry bag, ideaal voor veeleisende omstandigheden en in ruige omgevingen. Met de handige lussen maak je de tas makkelijk vast aan je (wildwater)kano of een offroadvoertuig, terwijl je hem dankzij het harnas van comfortabel EVA-schuim en mesh ook makkelijk meedraagt op je rug. De tas is luchtdicht, volledig onderdompelbaar en nagenoeg onverwoestbaar dankzij de 1000D dubbelzijdig gelamineerde TPU-stof. Verkrijgbaar in 50, 75 en 10 liter. Vanaf € 439.

Big River Dry BackPack

Deze duurzame, waterdichte en slijtvaste tas in handige rugzakuitvoering is gemaakt van sterk 420D nylon en heeft volledige getapete waterdichte naden. Leent zich uitstekend voor ruige outdooractiviteiten. De comfortabele banden om de schouders, borstbeen en middel zijn makkelijk verstelbaar zodat de tas goed op zijn plaats blijft. Door de ovaal gevormde bodem kun je de zak neerzetten zonder dat hij omvalt. Bestaat in een versie van 50 en 75 liter. Vanaf € 164,95.

Big River Dry Bag

Ook deze variant van de Big River is supersterk, slijtvast en gebouwd om ruige omstandigheden te weerstaan. Het is een echte ruimtebespaarder, gemaakt voor de heavy user. Heeft een ovaal gevormde bodem en een 10 000 waterkolom, is gemaakt van zeer sterk 420D Nylon en TPU. De binnenkant ziet wit, waardoor je spullen makkelijker terugvindt. Zie je, zelfs aan dit soort dingen heeft Sea to Summit gedacht. Vanaf € 39,95.

Lichtgewicht

LightWeight Dry Bag

Dit lichtgewicht kan je werkelijk voor alles gebruiken: om je spullen droog te houden, je bagage te organiseren, als kussen, om je natte spullen in te doen… handig om hier meteen een set van aan te schaffen. De dry bags zijn niet alleen licht, maar ook duurzaam, compact, supersterk, slijtvast en Bluesign-gecertificeerd. Je kan ze in plekken proppen waar geen gewone tassen past. Beschikbaar in verschillende maten tussen 1,5 en 35 liter. Vanaf € 16,95.

Verschillende opties

Dit is overigens maar een selectie uit de vele mogelijkheden. Zo heeft Sea to Summit ook drybags waar je een sling aan kan bevestigen, een lichtgewicht EHBO-droogtas, dry bags met een doorkijkluik en Evac eVent-dry bags. Dit zijn droogzakken die samendrukbare kleding en slaapzakken niet alleen droog houden, maar ook samendrukken, zodat je het pakvolume minimaliseert. Kortom: voor elk avontuur is er een droogzak!

seatosummit.eu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vijf × vier =