Home Merken KBF WIN een boek over bergbeklimmen van de KBF

WIN een boek over bergbeklimmen van de KBF

0
WIN een boek over bergbeklimmen van de KBF

De Klim- en Bergsportfederatie (KBF) geeft drie boeken boordevol theoretische kennis over bergbeklimmen weg. Verwacht je aan inzichten van experten, inspirerende droombeklimmingen, illustraties van technieken en nog veel meer. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

De KBF is de unisportfederatie voor klim- en bergsport in Vlaanderen, erkend en gesubsidieerd door Sport Vlaanderen. Met meer dan 13.000 leden ondersteunt en promoot de KBF een veilige uitoefening van de klim-en bergsport in binnen-en buitenland.

WIN een cursusboek bergbeklimmen t.w.v. €29

Dit handboek is in de eerste plaats bestemd voor gevorderde bergbeklimmers. Er komt een hele reeks van onderwerpen aan bod, met als resultaat een breed spectrum aan skills en kennis. Van weerkunde, oriëntatie, materiaalkennis en EHBO, tot handelingen in noodsituaties en inzichten in groepsdynamica en tochtplanning.

Met al deze kennis op zak, ben jij klaar om te starten aan de praktijkopleidingen van de KBF en haar clubs. En wie weet beklim jij binnenkort wel een machtige bergtop? We geven drie exemplaren weg, dus grijp je kans!

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag voor maandag 17 juli.
In samenwerking met welke ervaren berggids en alpinist kwam dit boek tot stand?
Tip: Het antwoord vind je op de nieuwspagina van KBF Vlaanderen.
 

2. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans!
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/klimenbergsportfederatie

3. De drie gelukkige winnaars maken we uiterlijk dinsdag 18 juli 2023 bekend.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

drie × 3 =