Home Featured #KleanGivesBack2024: tijd om te stemmen!

#KleanGivesBack2024: tijd om te stemmen!

0
#KleanGivesBack2024: tijd om te stemmen!

Klean Kanteen Gives Back is een campagne bedoeld om natuur- en milieuorganisaties in je buurt te ontdekken én jullie mee te laten beslissen welke Klean Kanteen zal ondersteunen! Milieuorganisaties konden tot 1 juni een aanvraag indienen voor een beurs tot €3000. Van 11 juni t/m 25 juni kan je op je favoriete project stemmen.

Als 1% for the Planet lid doneert Klean Kanteen elk jaar 1% van de verkoop aan natuur- en milieuorganisaties wereldwijd. Tot 1 juni 2024 gaan ze opnieuw op zoek naar natuur- en milieuorganisaties die voor jou en hun klanten een verschil maken.

In juni volgt de publieke stemming waarbij iedereen een stem kan uitbrengen op zijn/haar favoriete organisatie. Per land (België, Nederland, Frankrijk) krijgt de organisatie met de meeste stemmen een beurs tot 3000 euro. Op 1 augustus zijn de winnaars bekend.

Ontdek organisaties in je buurt

Elk jaar is er een nieuwe editie. Organisaties die lokaal het verschil willen maken binnen de 4 vooropgestelde pijlers – plastic vervuiling, natuurbehoud, milieubewustzijn en veilige producten – kunnen een project indienen. En iedereen beslist mee wie de steun krijgt tijdens een publieke stemronde.

De eerste organisaties hebben reeds een aanvraag ingediend. Zelf betrokken bij een natuurorganisatie die even gepassioneerd is door de natuur als Klean Kanteen? Dien dan zelf een applicatie in voor je project!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

4 + 12 =