Home Fjällräven WIN je nieuwe favoriete HC Hydratic-outdoorjas van Fjällräven

WIN je nieuwe favoriete HC Hydratic-outdoorjas van Fjällräven

2
WIN je nieuwe favoriete HC Hydratic-outdoorjas van Fjällräven

Het is er het weer voor! De outdoorjas die je dankzij Fjällräven en De Kampeerder deze week via Far Out kan winnen, komt dus absoluut van pas. En geloof ons: de HC Hydratic Padded Trail Jacket (M) of HC Hydratic Padded Jacket (V) wordt zonder twijfel je nieuwe favoriet. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

Fjällräven is een pionier op het gebied van outdooruitrusting en pioniert als outdoormerk eveneens op het gebied van de beschermen van onze natuurlijke omgeving. Een belangrijk onderdeel van hun missie is het uitbannen van PFAS (poly- en perfluoralkylstoffen) uit al hun producten. PFAS zijn chemische stoffen die vaak in kleding worden gebruikt voor waterafstotendheid, maar die zeer schadelijk zijn voor het milieu.

Hoewel de wetenschappelijke kennis omtrent PFAS zich blijft ontwikkelen, is Fjällräven er trots op dat het nu reeds een volledig assortiment waterdichte jassen aanbiedt, elk geoptimaliseerd voor een ander gebruik en elk geproduceerd met PFAS-vrije impregnaties. Voor de herfst/winter van 2024 breidt Fjällräven de collectie waterdichte jassen uit met de winterklare HC Hydratic Padded Trail Jacket (M) en de HC Hydratic Padded Jacket (V). Beide perfect om je in te wikkelen en buitenavonturen ook dit seizoen te omarmen.

WIN Fjällräven HC Hydratic Padded Trail Jacket (M) of HC Hydratic Padded Jacket (V)
t.w.v. € 499,95

Fjällräven’s nieuwe HC Hydratic Padded Trail Jacket en HC Hydratic Padded Jacket combineren moderne functionaliteit met het kenmerkende tijdloze ontwerp van Fjällräven. Beide modellen, of je nu de dames- of de herenvariant kiest, houden je net zo goed warm en droog tijdens je dagelijkse boodschappen als tijdens een herfst- of winterwandeling in het bos.

De outdoorjas is gemaakt van een lichte en functionele shellstof van gerecycleerd polyester en kreeg een waterdicht en ademend Hydratic-membraan. Een PFAS-vrije impregnering zorgt ervoor dat regen of sneeuw direct van de jas afparelt, zodat je ook in de winter comfortabel buiten blijft. De isolatie met een vrijevezelvulling van gerecycleerd polyester doet denken aan dons, maar behoudt zijn eigenschappen en warmte in een vochtig klimaat. Dit alles maakt deze jas ideaal in koudere omstandigheden en bij minder intensief gebruik. 

Beide modellen hebben een iets langere rug, voor extra bescherming tegen regen en wind, en bieden meer dan voldoende zakken voor al je essentials. De warme, geïsoleerde capuchon is verstelbaar,  en met een intern trekkoord in de taille en zoom trek je de jas strakker aan. Uitklapbare reflectoren aan de onderkant van je mouwen zorgen voor een goede zichtbaarheid.


M
eedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op de volgende wedstrijdvraag:
In welk jaar ging Fjällräven de strijd tegen PFAS (PFC’s) al aan?
Tip: het antwoord vind je in het sustainability report van Fjällräven op p9.

2. Kiest je model (MAN of VROUW).

3. Geef je maat door. Ben je niet zeker van je maat? De maattabel vind je hier.

4. Vul je antwoord op vraag 1, 2, 3 en je gegevens vóór maandag 23 september 2024 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je voorkeur, maat, naam, adres- en contactgegevens.

5. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook krijgen een extra kans.
instagram.com/farout.be of facebook.com/farout.be
instagram.com/fjallravenofficial of facebook.com/Fjallraven
instagram.com/k2antwerpen of facebook.com/DeKampeerderK2

#faroutgreatoutdoors #NatureIsWaiting #k2antwerpen

6. Een onschuldige hand trekt maandag 23 september de winnaar en maakt deze op dinsdag 24 september 2024 bekend.

    Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
    (Optioneel.)

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
    (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

    Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

    2 REACTIES

    LAAT EEN REACTIE ACHTER

    Vul alstublieft uw commentaar in!
    Vul hier uw naam in

    13 − 2 =