EOFT2024
Home Merken WIN! Een Elope Stormfleece Hoody van VAUDE (M/V) t.w.v. € 160!

WIN! Een Elope Stormfleece Hoody van VAUDE (M/V) t.w.v. € 160!

0
WIN! Een Elope Stormfleece Hoody van VAUDE (M/V) t.w.v. € 160!

Onder het motto “Wat willen we nog meer, de herfst(vakantie) is er (bijna) weer” gingen we op zoek naar een onmisbaar herfstitem en kwamen uit bij… de Elope Stormfleece Hoody van VAUDE. Nog mooier is dat we VAUDE zo’n mooie fleece t.w.v. € 160 mogen weggeven (M of V naar keuze). Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

De nieuwe herfst-wintercollectie van Vaude ziet er zoals gewoonlijk tijdloos en stijlvol uit en is duurzaam gemaakt. Of je nu een urban of een outdoor avonturier bent, er zit voor iedereen wel een outfit bij.

WIN een Elope Stormfleece Hoody van VAUDE t.w.v. € 160

De Vaude Elope Stormfleece Hoody is je nieuwe musthave, als je op zoek bent naar een veelzijdige en duurzame fleecejas voor het herfstseizoen. De fleece is namelijk ideaal voor op koudere dagen dankzij zijn windafstotende eigenschappen (het materiaal is 80% winddicht) en zijn zachte binnenkant, wat hem perfect maakt als overgangsjas of als tussenlaag.

Fijn om weten is dat deze lichtgewicht en ademende jas voornamelijk is gemaakt met garen van gerecycleerde PET-flessen, wat bijdraagt aan de duurzaamheid. De PFC-vrije Eco Finish zorgt bovendien op een milieuvriendelijke manier voor een water- en vuilafstotende werking. Daarmee draagt deze fleece het duurzame Green Shape-label van VAUDE met trots.

Voor je comfort zijn de manchetten aan de mouwen met een elastische band omzoomd, waardoor deze fleece mooi aansluit en je polsen beschermt tegen de kou. De zoom is dan weer in de breedte verstelbaar en kan daardoor individueel worden aangepast. Het stretchmateriaal zorgt voor uitstekende bewegingsvrijheid. De fleecejas heeft verder een vaste capuchon, een borstzak en twee voorzakken met rits, ideaal voor het veilig opbergen van essentials zoals een smartphone of je sleutels.

De Vaude Elope Stormfleece Hoody bestaat in:

– een versie voor dames (maat 34 t/m 46) in de kleuren phantom black (zwart), dark sea (blauw), agave (groen) en dark oak (roodbruin).

– en een model voor heren (maat S t/m XXL) in de kleuren black (zwart), baltic sea (blauw), kumquat (oranje) en carmine (rood).

Kenmerken:

  • Wind-, water- en vuilafstotend, met een knuffelzachte binnenkant
  • Lichtgewicht en ademend
  • Hoofdmateriaal voornamelijk gemaakt met garen van gerecycleerde PET-flessen
  • Green Shape, Fair Wair en Grünen Knopf-geceritificeerd.

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. BEANTWOORD de volgende  wedstrijdvraag: tegen wanneer wil Antje von Dewitz, de CEO van VAUDE, het netto nul-streefdoel bereiken?

Tip: het antwoord vind je op de pagina met de klimaatstrategie van VAUDE op hun website.

2. Vul je antwoord, het gewenste model (man of vrouw), je maat en de gewenste kleur vóór maandag 28 oktober 2024 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans.
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/vaudesport of facebook.com/VAUDE.Sport

4. Een onschuldige hand trekt maandag 28 oktober de winnaar en maakt deze uiterlijk dinsdag 29 oktober bekend.

    Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
    (Optioneel.)

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
    (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

    Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat u uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. U bent niet verplicht om uw toestemming te geven en u heeft steeds het recht om uw toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

     

     

    EOFT2024

    LAAT EEN REACTIE ACHTER

    Vul alstublieft uw commentaar in!
    Vul hier uw naam in

    twee + 14 =