Home Nieuws Huisje lenen?

Huisje lenen?

0

Op citytrip om een stad te verkennen? Trek dan eens uit die toeristische kant van de stad en leef als een echte inwoner. Door bijvoorbeeld het huis over te nemen van iemand die op vakantie is. 

Wie er graag even tussenuit trekt en een citytripje plant om ook tijdens deze gure maanden niet thuis te moeten blijven zitten, is haast gedoemd om een hotel, hostel of jeugdherberg binnen te stappen. Maar op die manier blijf je weer de toerist die bij andere toeristen samenhokt en toeristische plaatsjes bezoekt.

Om die toeristencyclus te doorbreken, heb je nu ook OneFineStay. Deze site somt de huizen op van mensen die wanneer op vakantie zijn en dan hun huis beschikbaar willen stellen voor andere vakantiegangers. Door hun huis dan voor enkele dagen over te nemen, leef je als een echte local en maak je meteen ook contacten met de échte inwoners van de stad in kwestie.

Momenteel biedt OneFineStay enkel nog huizen in Londen aan. Maar als we nu al eens allemaal ons eigen huis aanbieden, wordt dit een mooie en comfortabele versie van CouchSurfen!

Alle informatie op www.onefinestay.com.