Home Nieuws Naadloze warmte

Naadloze warmte

0

Nu de temperaturen weer schommelen en er kop noch staart van te maken valt, is een goed thermisch lijveken geen overbodige luxe. ODLO biedt een thermisch T-shirt zonder naden aan om bij elke sport comfortabel te kunnen bewegen. 

De Evolutionreeks bestaat in vier vormen: Cool, Light, Warm en X-Warm, zodat het hele jaar door een juiste temperatuur onderhouden kan worden.

Deze Evolution Warm werd speciaal voor winterse outdooractiviteiten gelanceerd. Dankzij naadloos geïntegreerde zones voor optimale kimaatcontrole en speciale zones voor extra warmtebehoud, zit dit shirt bij elke sport als gegoten. Zo blijft lopen/fietsen/wandelen/… ook in deze koudste maanden comfortabel en aangenaam. Bovendien is het shirt speciaal behandeld om de vorming van geurtjes tegen te gaan.

En voor wie sport eerder een manier is om een mooi figuur te behouden: de Evolution Warm heeft ook een “modelling look” om er zelfs tijdens het lopen tip-top uit te zien.

meer informatie op www.odlo.com.