Home Nieuws Fiets eropuit

Fiets eropuit

0

Dankzij het knooppuntennetwerk voor wandel- en fietsroutes, kan je mooi je eigen tochtje uitstippelen. Toch beperken deze fietsroutes zich niet tot de lage landen. Wie een groot genoeg papier heeft om alle knooppunten op te zetten, stippelt zo een route naar Sevilla of Berlijn uit. 

Dankzij de website www.fietsrouteplanner.eu is het mogelijk om op een gemakkelijke manier een fietsroute over heel Europa uit te stippelen. Net als bij een GPS geef je start- en eindpunt in, en dan krijg je drie mogelijke routes voorgeschoteld. Het verschil met een GPS of Google Maps is echter dat deze drie routes niet via autosnelwegen en autowegen maar via dorpsroutes en fietspaden leiden.

Door lokale lange-afstands-fietsroutes te combineren, geraak je zo gemakkelijk met de fiets op je eindpunt, eender waar in Europa. Voor een goede conditie en wat plakgerief moet je natuurlijk nog wel zelf zorgen.

Alle info op www.fietsrouteplanner.eu.