Home Nieuws Reisverhalenbeurs in Antwerpen

Reisverhalenbeurs in Antwerpen

0

Morgen vindt in de Antwerpse Scoutel Bazaar plaats, een unieke reisbeurs waar de nadruk ligt op het uitwisselen van ervaringen en verhalen. Ook de klimfilm Vertical Sailing zal tijdens Bazaar gespeeld worden. 

Reizen zonder je koffer of rugzak te pakken. Het kan op Bazaar, een unieke reisbeurs waar de nadruk ligt op het uitwisselen van ervaringen en verhalen. Verschillende avontuurlijke sprekers nemen je aan de hand van hun foto’s en verhalen mee op expeditie.

Globetrotter en journalist Marc Helsen komt vertellen over zijn trekking door de wildernis van Alaska. Helsen is een van de bekendste reisauteurs van Vlaanderen en schreef onder meer de bekroonde reisverhalen De Groote Trek, De Groote Zijderoute en Op Weg Naar Nergens.

Ecofotograaf Guido Sterkendries neemt ons mee naar de Amazone en verborgen Indianenstammen. De foto’s van Sterkendries verschenen in natuurmagazines wereldwijd. Door zijn extreme manier van werken werd hij in de Britse pers omgedoopt tot de ‘Tarzan van de fotografie’. Vorig jaar verscheen van hem het met lof overladen fotoboek Amazone Puur.

Klimliefhebbers die de uitzending van Greenland Vertical Sailing in de Kampeerder gemist hadden, krijgen een herkansing. Deze film, internationaal bekroond met de dankzij De Laatste Show intussen zeer bekende Sean Villanueva, krijgt u de kans de film (opnieuw) te bekijken.

Bazaar is een treffen van en voor reizigers die de wereld verkennen met respect voor natuur en cultuur. Natuurlijk Avonturen is de boodschap.

 

INFO

Inkom?  5 euro – Gratis kinderopvang

Waar? Scoutel, Lange Kievitstraat 74, 2018 Antwerpen

Wanneer?  Zo 29 januari 2012, tussen 13 en 18 uur

Bazaar is een organisatie van De Natuurvrienden.

 Meer info op www.denatuurvrienden.be of via Luc van Bakel op 03-270 02 86.