Klim-aat

Bescheiden reisorganisatie Climb for Climate organiseert begeleide klimreizen over de hele wereld, maar dan met een mooi bijdoel: Voor elke deelnemer aan een Climb-for-climatereis, plant de organisatie 250 bomen.  

Met een beginnend repertoire van acht reizen, biedt Climb for Climate de kans aan fanatieke amateurklimmers om een mooie klimreis te beleven. Toch staat bij elke reis een ideale klimervaring centraal en daarom wordt het aantal deelnemers enorm laag gehouden:

Zo mag de Aconcagua expeditie in Argentinië, van 1 tot 23 februari 2013, slechts vier tot acht deelnemers tellen. De Island Peak expeditie in Nepal telt slechts vijf tot twaalf deelnemers. Een exclusieve reis voor de gedreven amateuralpinist dus.

Elke reis wordt tot in de puntjes uitgewerkt én gecommuniceerd. Verschillende puntjes vertellen de geïnteresseerde al wat hij wil weten. Wat is in de prijs inbegrepen, welk type routes zullen we klimmen, meer informatie over de ervaring van de reisleider, wanneer er voorlichtingsavonden plaatsvinden, hoeveel de reis kost, …

Bij sommige reizen staat duidelijk vermeld dat dragers het grootste deel van de bagage zullen overnemen. Je eerste berg beklimmen met het gewenste comfort? Het blijkt perfect mogelijk bij Climb for Climate.

Alle informatie op www.climbforclimate.com