Home Nieuws Bio-Racer Freezing Jacket

Bio-Racer Freezing Jacket

0

Nu het winterweer ons heeft bereikt, duurt het nog wel even vooraleer we van ideaal fietsweer kunnen spreken. Om tijdens deze koude periode toch comfortabel en stijlvol met de fiets op pad te kunnen gaan, ontwikkelde fietskledingfabrikant Bio-Racer het Freezing Jacket. 

Het Freezing wintervest is gelijkmatig uit twee verschillende technische stoffen tot één mooi geheel gemaakt. De samenstelling van het gebruikte Silver QD11 stof bestaat uit een zachte gladde buitenkant en een aangename fleece binnenzijde. Deze stof heeft daardoor een isolerend effect en houdt zo de lichaamswarmte op temperatuur. De functionaliteit van dit Silver QD11 stof zit in het Airtek membraan dat zich tussen de stoflaag bevindt. Dit membraan heeft als eigenschap om het lichaam van de koude buitenlucht af te schermen en tevens het transpiratievocht naar buiten te transporteren. Op die manier wordt het lichaam droog en daardoor ook op een comfortabele gevoelstemperatuur gehouden.

Het andere deel van het Freezing vest bestaat uit een gebrusht Lombardia fleece stof. Dit two-way stretch materiaal biedt de drager een perfecte pasvorm en heeft tevens een thermische functionaliteit. Achteraan is dit Bio-Racer vest van twee open zakken en één dichte zijdelings openritsbare achterzak voorzien. Tegen een volledige koudebescherming en opspattend vuil vanaf het achterwiel is de achterzijde van het Freezing vest iets langer gemaakt.

Strategisch geplaatste reflecterende accenten bevorderen bovendien de zichtbaarheid van de fietser.

Richtprijs: €159

Meer informatie op www.bioracer.com