Home Nieuws Sportieveling, laat je zien!

Sportieveling, laat je zien!

0

Wie ‘s avonds nog met de fiets of loopschoenen ten strijde trekt, kan zich best op het duister voorbereiden. Een lichtje aan je arm in combinatie met deze ultrafelle jas zorgt ervoor dat de auto’s je zeker hebben gezien. 

Niet alleen wanneer de zon reeds is ondergegaan, maar ook al in de schemering is het belangrijk om als zwakke weggebruiker goed in het oog te springen. Bovenop je verschillende lagen kledij nog een fluohesje dragen, is uiterst veilig maar niet altijd even praktisch.

Een regenjas uit ademende Ared 3000 stof die perfect ademend en bovendien onvoorstelbaar opvallend is, dat zijn meer dan twee vliegen in één klap. Deze gele Rotation Jacket van Dare 2b is zowel beschikbaar in een mannen- als vrouwenmodel en is naast uiterst zichtbaar ook persoonlijk aanpasbaar. Behalve een aanpasbare kraag heeft de Rotation een verstelbaar zoomtrekkoord en kan je ook de manchetten aanpassen. Een borstzak en opbergvak op de rug maken dat je ook je gsm of mp3-speler kwijt kan. Reflecterende details D-NYT 360° zorgen ten slotte voor nog nét dat tikkeltje extra zichtbaarheid en aldus veiligheid op de baan.

Richtprijs: €65. Meer info op www.dare2b.com.