Recycle Outdoor Gear

Je buitensportmateriaal op tweedehandssites halen, voor sommige dingen is dat wat riskant. Maar wat als dat materiaal nu gebundeld wordt op een site waar enkel buitensporters hun spullen te koop zetten? 

Op recycleoutdoorgear.com is dat alvast de bedoeling. Deze site is nog maar net in de aanmaak, maar met wat geluk – en uiteraard door een uitgebreide populariteit bij de buitensporters – kan dit wel eens dé site worden om je materiaal op te kopen of te koop te zetten.

Het idee is simpel: outdoormateriaal dat nog bruikbaar is maar door jou wordt afgedankt omdat je bijvoorbeeld een nieuwere versie hebt gekocht? Ruil het / verkoop het / schenk het op recycleoutdoorgear.com. En gelukkig is dit ook buitensportmateriaal in de breedste zin: van fietskledij tot cameratassen, voor elke sport wat wils.