Home Nieuws Landgraaf beste skihal

Landgraaf beste skihal

0

SnowWorld, de indoor skipiste in het Nederlandse Landgraaf, werd afgelopen winter al verkozen tot beste skihal door zowel het Duitse internetplatform skiresort.de als Editie NL. Ook de Westdeutsche Rundfunk (WDR) testte afgelopen week diverse hallen en haalde Landgraaf er als nummer 1 uit. 

 De WDR testte op de 3 P’s, piste, prijs en pommes frites. SnowWorld Landgraaf behaalde vier van de vijf punten en bleef concurrenten Neuss (3/5) en Bottrop (2/5) daarmee voor. De rit met de stoeltjeslift werd omschreven als wereldklasse en de pistes waren goed geprepareerd. Landgraaf werd uiteindelijk winnaar door het grootste pisteplezier, de beste pommes frites en de leukste mascotte.

Directeur Koos Hendriks reageert dolblij: “Nadat SnowWorld als beste skihal werd verkozen door internetplatform skiresort.de kon ik mijn geluk al niet op. Toen diverse Nederlandse pistes door Editie NL vergeleken werden kwam SnowWorld wederom als beste naar voren. Ik ben ontzettend trots dat de WDR ons nu ook verkozen heeft tot beste skihal. Wij proberen ons product en de beleving continu te verbeteren. Ik ben voortdurend samen met mijn team bezig een zo hoog mogelijke kwaliteit aan onze bezoekers te leveren. Het is dan ook prachtig om wederom verkozen te worden tot beste skihal.”

Meer informatie op www.snowworld.com.