Home Nieuws ABSA Cape Epic Live

ABSA Cape Epic Live

0

Gisteren ging in Zuid-Afrika de befaamde mountainbike Cape Epic Race van start. De eerste 115 kilometer waren al gauw achter de rug en de eerste 2350 meter klimmen lagen even snel onder de trappers. Volg de race zelf ook live mee via verschillende kanalen. 

De Cape Epic Race in Zuid-Afrika is misschien wel de grootste tegenhanger van de Australische Crocodile Trophy. Vorig jaar spraken we over deze wedstrijd met Patrik en Peter, die hun ervaringen vertelden van deze prachtige race. Jammer genoeg geraakten we toen niet aan beeldmateriaal om jullie een beter idee te geven, maar daar komt de live verslaggeving van dit jaar uitermate handig voor van pas.

Via youtube, twitter, facebook en de website kunnen vrienden, familieleden of gewoonweg mountainbikefanaten namelijk de vorderingen nauwgezet volgen. Met handige grafieken of leuke interviews krijg je toch een beetje het gevoel ook mee te hebben gedaan.

En “zweten en afzien in Afrika”, de titel van het artikel vorig jaar? Dat is zonder twijfel ook dit jaar weer loeihard van toepassing.