Home Nieuws De nieuwe Far Out ligt in de winkel

De nieuwe Far Out ligt in de winkel

0

Juicht allen! Vanaf vandaag ligt de nieuwste editie van Far Out in de krantenwinkel.  In dit nummer nemen we je mee naar avontuurlijke bestemmingen zoals Ijsland, Nevada en Viëtnam. We geven een overzicht van het nieuwste outdoormateriaal en tonen je de beste buitensportplekjes in eigen land. Lees hier wat je allemaal kan verwachten.

Survivallen met Bartel Van Riet
In dit dertiende nummer brengen we twee uitgebreide dossiers: een special rond waterparadijs Zwitserland en één waarin survivaltechnieken centraal staan. Niemand minder dan Xtreme-presentator Bartel Van Riet geeft tips om te overleven in het bos. Fietsfreak Jurgen legde zijn eigen mountainbiketrail aan in het bloedhete Nevada. Reporter Johan trok met zijn kroost door Viëtnam en An wandelde in één dag vanop zeeniveau naar de top van Ijsland en weer terug.

Outdoor op huwelijksreis
We brengen ook het verhaal van vier pasgetrouwde koppeltjes die hun wittebroodsweken liever doorbrachten op een tandem of een bergtop dan in een luxehotel. Far Out-webmaster Roel ondervond in de Pyreneeën dan weer dat avontuur ook minder romantisch kan aflopen. Er kwam zelf een reddingshelikopter aan te pas!

Fietstips van Frank Deboosere
Dichter bij huis kom je te weten waar in België en Nederland de beste trailrunplekjes zijn. We spraken met Bruno Loockx, die op zijn fiets de grenzen van ons land af trapte. Ook Brussel wordt in de bloemetjes gezet. Want in en rond onze hoofdstad is er ontzettend veel groen om prachtige weekendwandelingen te maken. Onze eigen weerman Frank Deboosere vertelt met welke website hij zijn fietsroutes uitstippelt.

Klimmen in oude hoogovens
Net over de Duitse grens trokken we naar het verrassend boeiende Ruhrgebied, waar we fietsten langs de Route der Industriekultur. We klommen veertig meter hoog in een oude ijzerertsfabriek en ervoeren het gevoel van vrije val in een indoor skydive tunnel. Verder geven we je een basiscursus fietsonderhoud, vertellen we welke drinksystemen het beste passen bij welke type sporten, en kan je massa’s toffe prijzen winnen.