Beachclimbing

Na beachvolley en beachsoccer is ook het klimmen op het strand een wederkerend fenomeen geworden. En daar kunnen deze aprilse grillen niets tegen doen! Bleau Beach opent haar boulders door weer en wind. 

Toegegeven, op kletsnatte boulders kan je niets doen, dus die laatste zin mag je met een korrel zeezout nemen. Toch is het zeker een leuk nieuwtje dat zomerliefhebbers die niet kunnen kiezen tussen een dagje zee en een dagje klimmen, weer hun hartje kunnen ophalen op Bleau Beach.

Op deze verplaatsbare boulders van de Gentse boulderzaal Bleau kunnen klimfanaten nog tot 19 oktober hun kunsten, krachten en technieken tonen. Het zachte zand van het bij mooi weer droge strand zorgt ervoor dat je niet al te hard neerkomt, en om extra veilig te zijn legt Bleau voor de zekerheid ook nog enkele valmatten neer.

De komende maanden is Bleau Beach open op woensdag van 13 tot 21u, ’s zaterdags en ’s zondags van 11 tot 19u. Tijdens de vakanties is de “klimzaal” elke dag open van 11 tot 19u.

Meer informatie? Ga naar www.bleau.be.