Home Nieuws Help anderen de wereld ontdekken

Help anderen de wereld ontdekken

0

“Als de ene hand de andere wast, worden ze beide schoon.” Binnen diezelfde logica kan je dus ook zeggen “Als je iemand helpt de wereld te ontdekken, ontdek je ze zelf ook.” Heb je nog een mooiere reden nodig om reisbegeleider te worden? 

Joker Reizen is namelijk nog op zoek naar reisbegeleiders. Wie dus graag een stapje in de wereld zet en het ziet zitten om jongeren te begeleiden om datzelfde te doen, moet deze functie maar eens overwegen.

Via hun opleidingscentrum Karavaan is Joker Reizen op zoek naar reisbegeleiders tussen 23 en 40 jaar. Goede kennis van Nederlands en Engels zijn een must, alsook een enthousiaste houding ten opzichte van onverwachte gebeurtenissen. Dat ruikt naar avontuur!

Ieder jaar start in september een nieuwe opleidingscyclus tot Karavaan-reisbegeleider. Deze neemt in totaal twee jaar in beslag en wordt gespreid over 10 vormingsweekends, 6 vormingsdagen en twee stagereizen. Daarnaast vervul je in die periode jaarlijks enkele individuele opdrachten en een groepsopdracht.

Na afloop van deze opleiding ben je gecertificeerd reisbegeleider en kan je aan de slag! Maar gelukkig “moet” je tijdens je twee jaar opleiding dus ook al veel op reis.

Geïnteresseerd? Meer info via deze link, of inschrijven voor de cursus via deze link.