Home Nieuws Vlaanderen Festivakantieland

Vlaanderen Festivakantieland

0

Wij weten ook niet hoe het komt, maar er valt plots enorm veel te winnen! Ook Toerisme Vlaanderen is aan een originele campagne bezig en verloot een prachtprijs: met twee in een hippiebusje alle Vlaamse festivals afschuimen.  

Vandaag is Toerisme Vlaanderen met een originele campagne van start gegaan. Met meer dan 280 verschillende festivals, vindt de toeristische dienst van dit noordelijke landsdeel van België namelijk dat het haast de “festival capital of the world” is – al geef ik toe dat ze dat zo niet gezegd hebben, maar zeg nu zelf! Niet mis, zo vinden ze, en dat wil Vlaanderen graag delen met de rest van de wereld. En hoe het best iets delen met de rest van de wereld dan er een internationale wedstrijd via de meest gegeerde sociale netwerksite van te maken.

Via facebook.com/flandersisafestival wordt van jou verwacht dat je jouw ultieme festivalfoto uploadt én daarbij vertelt waarom jij de Vlaamse festivaltrip verdient. Simple comme bonjour, zoals dan in Vlaanderen wel eens in de andere taal gezegd wordt. Bovendien heb je 100 woorden de plaats om dat verhaal te vertellen, dus maak er gerust een emotioneel verhaal van. Vanaf 8 mei kan er niets meer toegevoegd worden, dan mag er enkel gestemd worden! Op 4 juni wordt uiteindelijk de winnaar bekend gemaakt na een stevige beraadslaging van de jury.

Wat valt er te winnen? Slechts één persoon – en diens beste vriend / vriendin – is de gelukkige die met de ganse prijzenpot gaat lopen. Daar zit in:

Twee tickets voor haast 100 festivals
Een vliegticket naar en van Brussel van en naar waar je ook woont (niet met privéjet, dus Belgen zullen gewoon met de trein moeten komen denk ik).
Een “groovy hippy van” om in te cruizen en slapen.
€5000 om gedurende deze twee maanden van te eten en drinken.
14 dagen hotel om terug tot krachten te komen.
Gratis wifi tijdens de reis
Ongelimiteerde hoeveelheden “French Fries” – oh Toerisme Vlaanderen, wat stel je me daar teleur.

Al is de kans natuurlijk groot dat het een of andere verre buitenlandse festivalliefhebber gaat zijn die deze prijs in de wacht zal slepen, dit houdt ons niet tegen om mee te dingen naar deze fijne prijs! Want de festivals van Vlaanderen, da’s een vakantie op zich, niet?

www.facebook.com/flandersisafestival