Home Lopen Lopen en winnen met The North Face

Lopen en winnen met The North Face

0

Heb je een fancy phone, zin om te joggen of wandelen en nog meer zin om leuke prijzen te winnen? Goed nieuws dan, want TNF zorgt ervoor dat dit dan wel eens zou kunnen werken!

The North Face is al langer gekend als een van de belangrijkste merken voor kwalitatieve buitensportkledij. Waar ze echter nog niet zo bekend mee zijn, is de footwear. Dat terwijl het merk zowel voor joggers en sporadische wandelaars als trailrunners en alpinisten een stevige schoen kan voorzien. Hoog tijd om deze schoenen – en daarmee het lopen en stappen in het algemeen – eens in de picture te zetten, vonden ze dus bij TNF.

En omdat het nu in eenmaal in de aard van de mens zit om graag dingen te winnen, zeker wanneer het om leuke spulletjes gaat, is dat ook wat ze bij The North Face mogelijk maken.

Met de nieuwe applicatie “The North Face Tracking” die momenteel enkel voor iPhone beschikbaar is (binnenkort ook een androidversie, graag!) lanceert TNF misschien niet de meest originele Fancy Foon Functie (het tracken van je loop- of wandelafstanden), maar met de slogan “higher, further, faster” in gedachten geeft het merk deze applicatie wel meteen een competitief kantje.

Je kan namelijk je tracks delen met je vrienden via Facebook, en hen via die weg uitdagen om jouw route sneller te doen, jouw laatste bergbeklimming nog hoger te brengen of jouw toer in even veel tijd nog groter te maken. “Go higher, further, faster, I challenge you!”

Bovendien kan je met deze app lid worden van een bepaalde community. Door de doelen van elke community wordt het dus ook mogelijk om “de beste van een community” te zijn, of het nu over de snelste tijd of de verste afstand of … gaat. Wekelijks wordt dan ook een winnaar gekozen per community, die mooi in de prijzen valt.

Meer weten?
Download de app of bezoek de website.