Home Nieuws Een postpakketje avontuur

Een postpakketje avontuur

0

Wat krijg ik nu in mijn brievenbus? Een schoen, wat zand, een kapotte zonnebril, een leeg blikje, schelpen … Op het eerste zicht rommel, maar voor de rechtmatige eigenaar? Het bewijs van een onvergetelijk avontuur. 

Met de campagne “The List” gaat het schoenen-/sandalenmerk Teva op zoek naar de rommel die jou aan je avontuurlijke verhaal doet terugdenken. Wat heb jij tijdens jouw reizen of sporten al meegemaakt en welke ogenschijnlijk nutteloze dingen doen jou daaraan terugdenken? Wat herinnert jou er misschien elke dag zelfs nog aan dat je hebt geleefd en zelfs verdorie nog steeds leeft? Een steen die je hebt opgepikt op de top van de Kilimanjaro, een oude sneeuwschoen van op de Mount Everest of een bandje uit het ziekenhuis nadat je de Pyreneeën afduikelde?

Teva stelde voor mij alvast een verhaal samen uit 2009. Een gat in mijn geheugen of een prachtige manier om mijn aandacht te trekken? Ik houd het nog even in het midden!

't was een tof feestje daar in Fiji, want ik herinner me er niet veel van!

Aan de hand van de facebookapplicatie van Teva “The List” verzamel je jouw verhaal met foto’s, tekst en de items die jou aan je avontuur herinneren. Waarom? Omdat je met jouw verhaal niet enkel tal van Teva-producten en GoPro-camera’s kan winnen, maar vooral omdat de ultieme winnaar een van de andere top tien verhalen mag herbeleven. Welke reis en welke winnaar dit wordt? Dat bepaalt het team van Teva.

En waarom zat er nou een schoen in de doos? Omdat het paradepaardje van deze campagne de Teva Fuse-Ion is. Deze schoen heeft een speciale zool van “Spider Rubber”, een soort van web aan kleine zuignapjes dat je een goede grip geeft op elke gladde ondergrond. Een essentieel kenmerk bij tal van avonturen. Deze sneakers vind je vanaf €89,95 euro.

Zelf meedoen? Hier klikken dan!