Home Nieuws Tentenrugzakshow Kariboe

Tentenrugzakshow Kariboe

0

Heb je de K2-tentenshow gemist een kleine maand geleden, of lukte het je gewoon niet om tot in Antwerpen te geraken? Waag dan nu je kans in Kessel-Lo voor de tentenshow van Kariboe. Met kortingen tot 20%, ook op rugzakken! 

Dit weekend kan je op het provinciaal domein van Kessel-Lo terecht voor de uitverkoop van Kariboe. “Tentenshow” zeggen zou te kort door de bocht zijn, want hier vind je zowel tenten als rugzakken terug. Lightwave, Vaude, The North Face, MacPac, allen zijn ze paraat om je zowel hun tenten als hun rugzakken aan te prijzen en je bij te staan met professioneel advies. Vind je hier nog niet de ideale rugzak of de ideale tent? Dan is deze nog niet uitgevonden!

Bovendien wordt er weer mooi met kortingen gegooid. Kariboe-leden genieten standaard van 15% korting, niet-leden van 10%. De tenten die tentoongesteld staan en die je zondag zelf mee afbreekt, daarop genieten zowel leden als niet-leden een mooie korting van 20%.

En omdat ze daar blijkbaar graag met korting gooien, zijn de kortingen van 15 en 10% ook in de winkel in Leuven én in Hasselt geldig op het voorradige kampeermateriaal, inclusief slaapzakken en slaapmatjes.

Allen daarheen!

Voor de show op het provinciaal domein: ga op zoek naar de rolschaatspiste

KARIBOE LEUVEN
Naamsesteenweg 111
3001 Leuven
+32 16 23 07 72leuven@kariboe.be

KARIBOE HASSELT
Kempische Steenweg 192
3500 Hasselt
+32 11 23 44 88

hasselt@kariboe.be