Home Nieuws 4×4 skateboard

4×4 skateboard

0

Heb je vroeger altijd op een skateboard gestaan, maar is dat er met de jaren wat uitgegaan? Heb je enkele duizenden euro’s te veel en ben je op zoek naar een kick? Dan is een Gnarboard misschien wel dé oplossing. 

Gnarboards of elektrische skateboards worden niet zozeer gebruikt voor de kick-, heel en wieweetwatflips, maar kunnen gezien worden als de elektrische mountainbikes onder de skateboards. De kick van de snelheid van longboards of het outdoor boarden met een mountainboard, kan je nu ook beleven zonder dat je van een berg moet scheuren.

In amper 2 seconden trekt deze Gnarboard Trail Rider op van 0 tot 45 kilometer per uur. Op voorwaarde dat je erop kan blijven staan natuurlijk, maar hier helpen de bindingen je wel bij. Ideaal voor wie een kick zoekt, of zelfs gewoon in de stad van plaats A naar plaats B moet geraken! De batterij gaat namelijk een 25-tal kilometer mee. Niet ideaal om mee op reis te gaan dus, maar wie weet worden de Belgische steden binnenkort overrompeld door de Gnarboard-koeriers?

Kostprijs van een Gnarboard Trail Rider: $6100, een kleine €4900 excl. BTW. Voor de rijkere thrill seekers onder ons!

Alle info op gnarboards.com