Home Nieuws Waar is Wally?

Waar is Wally?

0

Vandaag gaan we op zoek naar Wally. Geen ventje met rood-witte strepen in trui en muts, maar Wally de Giraf. Of Wally de Wolf. Of Wally de Uil. In deze foto’s zit telkens een dier verstopt. Een knap staaltje fotografie van natuurfotograaf Art Wolfe. 

Bij Far Out zijn wij natuurlijk gepassioneerd door al wat met de natuur te maken heeft. Een fotograaf die ons met haast al zijn natuurbeelden weet te bekoren, is Art Wolfe, een Amerikaanse fotograaf die over heel de wereld prachtbeelden heeft geklikt. Behalve meerdere awards in de fotografie, kan Wolfe ook trots zijn op de titel “Explorer Of Light”, de titel die Canon geeft aan de beste fotografen die met haar toestellen aan de slag gaat.

In deze fotoreeks heeft Wolfe een niet alledaagse methode gehanteerd. Hij fotografeert dieren, maar op zo’n manier dat je hen haast niet ziet. In elke foto zit er eentje verstopt! Vind jij ze allemaal?