Home Nieuws Vroegboekkorting op avontuurlijke reizen

Vroegboekkorting op avontuurlijke reizen

0

Nu vliegmaatschappijen en reisorganisaties hun vroegboekacties aanprijzen, stelt ook X-Adventure haar zomerprogramma voor 2013 voor. Het avonturenaanbod in de Pyreneeën komt voor snelle beslissers nu ook met €25 korting, een gratis trui en gratis badhanddoek. Na een rivierentocht kunnen beide best handig zijn, niet?  

Jongeren die niet gebeten zijn door een vakantie waar zonnekloppen en zwembaden al zijn wat de klok slaat, gaan vast op zoek naar een actiever aanbod. Een reis vol adrenalinerijke outdooractiviteiten (naast canyoning ook rotsklimmen, tubing, puenting, via ferrata en rafting) en de haast even belangrijke avondactiviteiten, dat lijkt er al meer op. De durvers die er prat op gaan geen herexamens te hebben, worden alvast voor hun snelle beslissing beloond bij avontuurlijke reisorganisatie X-Adventure.

Jeugdige avonturiers die voor 1 februari 2013 een actieve reisvakantie in de Spaanse Pyreneeën boeken, krijgen bij X-Adventure 25 euro korting. Voor studenten en jongeren vanaf 18 jaar soms een mooie extra zakcent. Daarbovenop krijgen diezelfde vroegboekers er een gratis X-Adventure trui en X-Adventure handdoek bovenop, wat goed van kas kan komen na een duik in de ijskoude rivieren.

Meer info op www.x-adventure.be.