Home Nieuws De slaapzak voor rusteloze slapers

De slaapzak voor rusteloze slapers

0

Er zijn natuurlijk de slapers die plat op hun rug hun ogen sluiten en ’s morgens in exact dezelfde houding door de vogels gewekt worden. Het merendeel is echter beweeglijker. Deze bewegers heb je in twee soorten, ontdekte Fjäll Räven. 

Wie ’s nachts niet stilligt in zijn/haar slaapzak, heeft twee opties: bewegen in je slaapzak of bewegen met je slaapzak. Om beide beweeglijke slapers een aangename nachtrust te gunnen, komt Fjäll Räven met twee nieuwe slaapzakmodellen op de proppen. De “Move In Bag” voor wie in de slaapzak wriemelt, en de “Move With Bag” voor wie de slaapzak meeneemt in het gewroet.

Links de "Move In Bag", rechts de "Move With Bag"

Move In Bag, bewegen in je slaapzak
Move in Bag is een lichtgewicht en comprimeerbare donsslaapzak die veel warmte biedt in een compact formaat. Speciaal ontwikkeld voor veel bewegingsvrijheid in de slaapzak, terwijl deze relatief onbeweeglijk op de ondergrond blijft liggen. De slaapzak heeft een optimale isolatie waarbij 60% van het dons zich aan de bovenzijde bevindt, daar waar dit het meeste nodig is. Uitgevoerd in antracietgrijs.

Move With Bag, bewegen met je slaapzak
Move With Bag is blauw en eveneens licht van gewicht, compact en lekker warm. Speciaal ontwikkeld voor mensen die zich met slaapzak en al bewegen in hun slaap: de opening van de capuchon blijft hierdoor altijd aan de voorzijde van het lichaam. Uitgevoerd met extra dons aan de achterzijde, waardoor je rug behaaglijk warm blijft.

Beide slaapzakken zijn verschillend qua boxconstructie, doorgestikte kanalen en donsverhouding. Beide komen met een transportzakje uit het gekende G1000-materiaal.

Winkeladviesprijs € 255,-. Meer informatie op Fjällräven.nl.