Home Nieuws Geef je sport een kleurtje met de eerste Belgische Color Run

Geef je sport een kleurtje met de eerste Belgische Color Run

0

Feestjes waar kleur centraal staat, het lijkt de nieuwe hype te zijn. Nadat ook Holi Festival haar eerste Belgische editie aankondigde, springt ook de sportieve versie op ons kleine landje. 29 september kan je je in Brussel sportief laten kleuren tijdens The Color Run. 

Op zondag 29 september gaat op de terreinen van Tour & Taxi Brussel de eerste Belgische Color Run door. Deze loop van vijf kilometer laat haar duizenden deelnemers starten in een wit T-shirt, maar bombardeert hen elke kilometer met een vlaag gekleurd poeder. Vijf kilometer afgelopen, douchen maar? Zet dat maar uit je hoofd! Die vijf kilometer waren net een perfecte opwarmer voor een gekleurd feest van jewelste.

Deelnemers lopen of wandelen de vijf kilometer op eigen tempo en kunnen vrij starten tussen 14u en 16u. Er is geen tijdsopname, want deze run draait puur om plezier maken. Na de finish barst het feest pas echt los en zijn er op verschillende momenten “color blasts” waarbij de deelnemers een wolk van gekleurd poeder creëren. Verschillende dj’s op het podium zorgen voor een typisch Belgische festivalsfeer.

Inschrijven voor een van de 8000 plaatsen kan vanaf 13 augustus op www.thecolorrun.be.